Crema de dia Regen Skin, a la Perfumeria de Mercadona

Mercadona presenta la línia facial Regen Skin per retardar l'envelliment de la pell

21 de febrer de 2022
  • La companyia llança una àmplia gamma de productes que es compon d’una crema de dia, una de nit, un sèrum de retinol i un contorn de llavis.
  • Els Proveïdors Totaler responsables d'elaborar aquesta nova línia són RNB a les seves instal·lacions ubicades a la Pobla de Vallbona (València) i Cosmética Natural de Licopeno a Badajoz.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, desenvolupa, sota la línia Regen Skin Deliplus, una nova línia cosmètica per retardar l'envelliment facial. Aquesta nova col·lecció, que es compon de quatre productes diferents, està disponible a tota la cadena des del mes de desembre passat.

La crema de dia, que elabora el Proveïdor Totaler RNB a la Pobla de Vallbona (València) i que disposa de la seva recàrrega corresponent, es caracteritza per potenciar la lluminositat i combatre els senyals de l'envelliment facial, alhora que reforça la hidratació i protegeix de la radiació solar per ajudar a recuperar la joventut de la pell.

A la nit, la proposta de la línia Regen Skin és la crema facial nocturna, que també elabora RNB i s’acompanya de la seva recàrrega corresponent. La seva formulació es caracteritza perquè té actius que exerceixen la seva acció durant el cicle del son en què la pell està més receptiva. Així mateix, si es vol potenciar el tractament nocturn, la companyia ofereix el sèrum de retinol, que elabora també el mateix proveïdor i està pensat per aplicar-ne entre 3 i 4 gotes en dies alterns, abans de la crema.

D'altra banda, per al contorn de llavis, la companyia aposta pel Cream Contorn de Llavis, apte també per als ulls i elaborat en aquest cas pel Proveïdor Totaler Cosmética Natural de Licopeno a Badajoz, que persegueix, gràcies a l'efecte del licopè, reduir les arrugues i equilibrar els nivells d'hidratació i fermesa de manera natural.

Crema de dia Regen Skin, a la Perfumeria de Mercadona Crema de dia Regen Skin, a la Perfumeria de Mercadona.

Crema de nit Regen Skin, a la Perfumeria de MercadonaCrema de nit Regen Skin, a la Perfumeria de Mercadona.