Tequeños de formatge Hacendado disponibles a Mercadona

Mercadona presenta els seus nous Tequeños de formatge

04 de març de 2022
  • Es tracta d'uns bastonets de formatge embolcallats amb una massa de tipus pa que es fregeixen i es poden assaborir sols o acompanyats de melmelada de nabius o d’un altre tipus de salsa per donar-los un toc especial.
  • El Proveïdor Totaler Alimentos Polar España elabora aquest producte congelat a la seva fàbrica de Rivas Vaciamadrid (Madrid).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta com a novetat als seus lineals els Tequeños de formatge d'Hacendado, uns bastonets de formatge embolcallats amb una massa de tipus pa que es fregeixen, dels quals se’n venen uns 16.300 paquets al dia.

Aquest plat tradicional de la cuina veneçolana es pot cuinar a la paella i a la fregidora en quatre o cinc minuts. A més, els Tequeños de formatge es poden assaborir sols o acompanyats de melmelada de nabius o d’un altre tipus de salsa per donar-los un toc especial.

El Proveïdor Totaler Alimentos Polar España elabora aquest producte a Rivas Vaciamadrid (Madrid), on ha triplicat la seva capacitat de producció, després d’ampliar les seves instal·lacions i maquinàries en la línia de producció i els equips d'ultracongelat i emmagatzematge, i ha duplicat la plantilla de treballadors.

Tequeños de formatge Hacendado disponibles a MercadonaTequeños de formatge Hacendado disponibles a Mercadona.