El nou Coulant de Caramel d’Hacendado, al lineal de Mercadona

Mercadona presenta el nou Coulant de Caramel Hacendado

13 de desembre de 2021
  • Aquestes postres, de les quals ja se’n venen més de 4.500 unitats diàries a tota la cadena, són ideals perquè els "Caps" (clients) puguin donar el millor als seus en les seves trobades de Nadal.
  • El Proveïdor Totaler Galana NV elabora aquestes postres al seu centre de Bèlgica.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, inclou entre les seves novetats el nou Coulant de Caramel d'Hacendado, per als amants d'aquestes postres tradicionalment farcides de xocolata a qui els agradi el caramel. Tot i que fa poc que ha arribat als lineals, ja se’n venen més de 4.500 unitats diàries a tota la cadena.

Enguany Mercadona, dins de la seva campanya de Nadal "El millor per donar el millor", ha seleccionat una sèrie de productes, entre els quals hi ha el Coulant de Caramel de Mercadona, perquè els "Caps" (clients) puguin donar el millor als seus en les seves trobades nadalenques.

Com la varietat de xocolata, per preparar aquestes postres només cal treure-les de la nevera i posar-les al microones fins que el cor de caramel es fongui. El Proveïdor Totaler Galana NV elabora aquest saborós bescuit farcit a les seves instal·lacions de Bèlgica.

El nou Coulant de Caramel d’Hacendado, al lineal de MercadonaEl nou Coulant de Caramel d’Hacendado, al lineal de Mercadona.