Crema i contorn d'ulls Prevent Age Skin de la Perfumeria de Mercadona

Mercadona presenta dues novetats facials per prevenir els primers senyals de l'envelliment

28 de gener de 2022
  • Sota la línia Prevent Age Skin, la companyia desenvolupa una nova crema facial i un contorn d'ulls.
  • Els Proveïdors Totaler responsables d'elaborar aquests productes són RNB a les seves instal·lacions ubicades a la Pobla de Vallbona (València) i Rofersam a les Franqueses del Vallès (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, desenvolupa dues novetats sota la línia Prevent Age Skin per prevenir els primers senyals de l'envelliment: una crema facial i un contorn d'ulls. Tots dos productes estan disponibles a tota la cadena des de finals del mes de desembre passat.

La crema Prevent Age Skin de Mercadona, de textura lleugera i absorció ràpida, que elabora el Proveïdor Totaler Rofersam a les Franqueses del Vallès (Barcelona), està formulada amb ingredients hidratants i protectors de la barrera cutània. Entre els seus actius principals, hi destaca l'extracte de cèl·lules mare de Rosa Alpina i l'extracte de fajol.

D'altra banda, el contorn d'ulls Prevent Age Skin de Mercadona, que elabora el Proveïdor Totaler RNB a la Pobla de Vallbona (València), persegueix atenuar les bosses i ulleres recuperant la flexibilitat i la fermesa de la pell gràcies al seu efecte tensor i il·luminador. En la seva composició, hi destaca l'actiu bakuchiol, els proteoglicans i un pèptid amb efecte botox like.  

Cream contorn d'ulls Prevent Age Skin, a la Perfumeria de MercadonaCream contorn d'ulls Prevent Age Skin, a la Perfumeria de Mercadona.

Cream textura lleugera Prevent Age Skin, a la Perfumeria de MercadonaCream textura lleugera Prevent Age Skin, a la Perfumeria de Mercadona.