Nou sèrum antiarrugues Regen Skin Potenciador Retinol de Mercadona

Mercadona posa a la venda un nou sèrum antiarrugues i en ven 3.000 unitats al dia

11 de gener de 2021
  • El producte, Regen Skin Potenciador Retinol, contribueix a aconseguir més fermesa, hidratació, elasticitat i unificació del to de la pell, així com una millora de la textura i l’aspecte de les arrugues i les imperfeccions.
  • El Proveïdor Totaler responsable d'elaborar aquest cosmètic és RNB a les seves instal·lacions de la Pobla de Vallbona (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda un nou sèrum antiarrugues, Regen Skin Potenciador Retinol de Deliplus, i en ven 3.000 unitats al dia. Aquest cosmètic facial, que elabora el Proveïdor Totaler RNB a la Pobla de Vallbona (València) per a tota la cadena, contribueix a aconseguir més fermesa, hidratació, elasticitat i unificació del to de la pell, així com una millora de la textura i l’aspecte de les arrugues i les imperfeccions.

En la composició del sèrum antiarrugues de Mercadona destaquen actius d’eficàcia reconeguda com el retinol, que es caracteritza per la seva acció antitaques i unificadora del to, per aportar elasticitat i per prevenir el dany provocat per les radiacions solars; el bakuchiol, ingredient d'origen vegetal que millora la textura i el to de la pell, i el factor de creixement EGF, que contribueix a la producció de col·lagen i elastina, i millora l'aparença de les arrugues.

Nou sèrum antiarrugues Regen Skin Potenciador Retinol, a la Perfumeria de MercadonaNou sèrum antiarrugues Regen Skin Potenciador Retinol, a la Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat