Nou Perfumador Roba Bosque Verde de Mercadona

Mercadona posa a la venda un nou Perfumador per a la Roba i en ven més de 6.000 unitats al dia

20 de abril de 2020
  • Aquest producte, disponible a tota la cadena des de mitjans del mes de març, aporta un perfum intens a la roba quan es renta a la rentadora.
  • Es tracta de l'última innovació de la companyia copsada després d'observar i escoltar "El Cap" (client) a casa seva.
  • El Proveïdor Totaler Inquiba és el responsable de fabricar aquest producte, sota la marca Bosque Verde, a les seves instal·lacions situades a Guareña (Badajoz).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda un nou Perfumador per a la Roba Intensificador de Fragància i en ven més de 6.000 unitats al dia. Aquest producte, que el Proveïdor Totaler Inquiba elabora sota la marca Bosque Verde a les seves instal·lacions de Guareña (Badajoz), es va posar a la venda en algunes zones d'Andalusia i Extremadura a finals del 2019 i, després de la bona acollida dels clients, s’ha anat ampliant progressivament fins a quedar implantat a tota la cadena a mitjans del mes de març del 2020.

La característica principal de l'última innovació de la companyia, fruit de l'observació i l’escolta de "El Cap" (client) a casa seva, és que aporta un perfum intens a la roba quan es renta a la rentadora. Aquest Perfumador per a la Roba Bosque Verde, disponible a la secció Neteja i Llar, es ven en una ampolla de 720 ml per 2,90 € la unitat.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà

Nou Perfumador Roba Bosque Verde de MercadonaNou Perfumador Roba Bosque Verde de Mercadona.

Lineal de Mercadona on es ven el nou Perfumador Roba Bosque VerdeLineal de Mercadona on es ven el nou Perfumador Roba Bosque Verde.