Proposta de regals per al Dia de la Mare, disponibles a la perfumeria de Mercadona

Mercadona posa a la venda set edicions limitades de productes per al Dia de la Mare

27 de abril de 2021
  • En cadascuna d'aquestes seleccions s'inclou, a més del producte principal, un detall com un fulard, un corró de massatge de jade, un necesser o una bosseta de roba.
  • Tres lots de perfum, dos de cura facial, un de cura corporal i un de fragància per a la llar són les diferents opcions que la companyia proposa a "El Cap" (client) aquest any, perquè trobi el regal que millor s'adapti a les seves necessitats.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda set edicions limitades de productes pensats com a propostes per a regalar el Dia de la Mare. L'aposta d'enguany la formen tres lots de perfum, dos de cura facial, un de cura corporal i un de fragància per a la llar. A més, tots aquests productes, disponibles a la Perfumeria de Mercadona fins a acabar les existències, porten a l’interior un detall addicional al producte principal, com un fulard, un corró de massatge de jade, un necesser o una bosseta de roba.

El perfum The Rose es caracteritza per ser una fragància fresca i amb aroma de fruites a l'inici, amb un fons qualitatiu de pàtxuli, mesc i vainilla. Aquesta novetat porta dins un fulard inspirat en la primavera. You Are Perfect és un lot compost d’una fragància que recrea un impacte floral intens, una loció corporal hidratant i una targeta dedicatòria per a personalitzar el regal. Finalment, Soplo Musk es compon d’un perfum floral i s’acompanya d’una crema de mans i un necesser.

Entre els hidratants facials, destaca Hydra Glow Ampolles, un lot que inclou catorze vials amb propietats diferents, com ara hidratar o aportar lluminositat. My Moment Face és un tractament innovador compost de quatre sèrums pensats per a recuperar l'energia i la vitalitat de la pell. A més, en aquest lot s'inclou un corró de jade per a fer massatges al rostre, el coll i l’escot.

Per al cos, la proposta és el lot Body Neceser My Moment, que es compon d’un necesser, un exfoliant corporal, una loció hidratant i una broma que proporciona una agradable sensació de benestar. Per a la llar, s'ha creat Home Moment Cashmere, una fragància amb aroma vellutada i notes de vainilla.

Proposta de regals per al Dia de la Mare, disponibles a la perfumeria de MercadonaProposta de regals per al Dia de la Mare, disponibles a la Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat