Descobreix el nostre Oli d'Oliva Verge Extra Casa Juncal Collita Primerenca, ideal per a les teves receptes d’estiu.

Amaneix els teus plats amb Oli d'Oliva Verge Extra Casa Juncal, categoria superior!

29 de juliol de 2021

Si busques un oli d'oliva verge extra d'alta qualitat, has de tastar el Casa Juncal, elaborat amb olives de la varietat picual de collita primerenca, amb fruitat alt i picantor i amargor equilibrades.

Or líquid procedent de Jaén, perfecte per amanir les amanides, les torrades i els gaspatxos, elaborar salses i cuinar altres plats propis de la dieta mediterrània. Un oli de gran prestigi internacional pel seu sabor i excel·lència.

Característiques de l'Oli d'Oliva Verge Extra Casa Juncal

Aquests són alguns dels seus trets característics:

  • És un oli d'oliva de categoria superior que s’obté directament d'olives i només mitjançant procediments mecànics.
  • Es produeix en oliverars de la varietat picual en regadiu, situats al parc natural de la Serra d’Andújar (Jaén).
  • Està elaborat amb olives recollides entre finals d'octubre i la primera quinzena de novembre, just quan es troben en el seu moment òptim.
  • Té una aroma intensa d’oliva verda i herba acabada de tallar.
  • Presenta aromes herbàcies i afruitades de gran complexitat.
  • Sorprèn en boca pel seu gust inicial delicat i dolç.
  • Té un postgust d’ametlles.
  • Acaba amb una picantor agradable i equilibrada.
  • Destaca pel seu sabor persistent i harmoniós.

OOVE Casa Juncal Collita Primerenca, un oli premiat en els certàmens internacionals més importants

Aquest oli ha obtingut recentment dues medalles d'or en dos certàmens internacionals de gran prestigi. Els experts del New York International Olive Oil Competition (NYIOOC) i del London International Olive Oil Competitions (London IOOC) n’han valorat les característiques i qualitats sensorials, i n’han reconegut l’enorme qualitat a tots els nivells.

Un oli ideal per acompanyar plats d'estiu

Delecta el teu paladar amb aquests tres suggeriments de consum. Aquest oli els aporta la seva personalitat marcada, contribueix a un conjunt saborós i arrodoneix les preparacions.

  • Gaspatxo andalús
  • Amanida grega de cirerols, formatge feta, ceba vermella i olives negres
  • Torrada d'alvocat, salmó, ruca i sèsam

Altres recomanacions

Coneixes les receptes d’estiu per maridar amb els nostres vins?