Nova campanya de l’Oli d’Oliva Verge Extra Casa Juncal Collita Primerenca, al lineal de Mercadona

Mercadona posa a la venda la nova campanya de l'Oli d'Oliva Verge Extra Casa Juncal Collita Primerenca

30 de desembre de 2020
  • Es tracta d'un monovarietal que s’elabora amb les olives recollides entre finals d'octubre i la primera quinzena de novembre i que es caracteritza per ser un oli de més aroma i de gust intens, amb un equilibri perfecte entre amarg i picant.
  • Aquest oli prové d’oliverars situats a la falda del parc natural de Sierra Andújar (Jaén) i és elaborat pel Proveïdor Totaler Oro Bailén.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda la nova campanya de l'Oli d'Oliva Verge Extra Casa Juncal Collita Primerenca. Es tracta d'un monovarietal que es caracteritza per ser un oli de més aroma i de gust intens, amb un equilibri perfecte entre amarg i picant.

Aquest oli, que elabora el Proveïdor Totaler Oro Bailén, prové d’oliverars de la varietat picual en regadiu, situats a la falda del parc natural de Sierra Andújar (Jaén). S’elabora amb les olives recollides entre finals d'octubre i la primera quinzena de novembre, estat de maduració en què aquest fruit té el punt òptim per aconseguir unes sensacions olfactives i gustatives més fresques, oloroses, verdes i harmonioses, alhora que els seus components més saludables es troben en els valors més alts.

Mercadona defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Nova campanya de l’Oli d’Oliva Verge Extra Casa Juncal Collita Primerenca, al lineal de MercadonaNova campanya de l’Oli d’Oliva Verge Extra Casa Juncal Collita Primerenca, al lineal de Mercadona.

Oliverars situats a la falda del parc natural de Sierra Morena (Jaén)Oliverars situats a la falda del parc natural de Sierra Andújar (Jaén).

Logo EActiVat