M. José Álvarez, especialista en superfícies i terres de Mercadona, mostra com ara la brutícia es dissol en l'aigua i la galleda de fregar queda neta

Mercadona perfecciona la fórmula del seu líquid de fregar per augmentar-ne l’eficàcia en la neteja

06 de setembre de 2022
  • El terra queda ara més brillant i sense petjades, la brutícia es dissol en l'aigua i la galleda de fregar queda neta.
  • El Proveïdor Totaler SPB elabora aquest producte a les seves instal·lacions ubicades a Xest (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, perfecciona la fórmula del seu líquid de fregar Bosque Verde i n’augmenta l’eficàcia. Ara, el terra queda més brillant i sense petjades. A més, la brutícia es dissol en l'aigua, de manera que no es queda adherida a la galleda de fregar i no cal rentar-la després. La gamma de líquids de fregar de Mercadona està disponible en quatre aromes: pi, spa, flor de cirerer i lavanda.

Així mateix, la companyia, en col·laboració amb el Proveïdor Totaler SPB, responsable d'elaborar aquest producte a les seves instal·lacions ubicades a Xest (València), ha apostat per un envàs fabricat amb plàstic reciclat, amb l'objectiu de minimitzar-ne l’impacte en el medi ambient.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Líquid de fregar Bosque Verde de MercadonaLíquid de fregar de Mercadona.

Imatge de capçalera: M. José Álvarez, especialista en superfícies i terres de Mercadona, mostra com ara la brutícia es dissol en l'aigua i la galleda de fregar queda neta.