Quatre varietats d’Espelmes Aromàtiques en vas de vidre

Mercadona ofereix quatre varietats d’Espelmes Aromàtiques en vas de vidre

17 de octubre de 2022
  • Talc, txai, vainilla i fruites silvestres són les aromes que tenen els "Caps" per crear un ambient agradable a la llar, ara que s'és més a casa amb l'arribada de la tardor.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix als "Caps" (clients) quatre varietats d’Espelmes Aromàtiques en vas de vidre amb aroma de talc, txai, vainilla i fruites silvestres per crear un ambient agradable, ara que l’arribada de la tardor anima a ser més a casa.

El disseny d'aquestes espelmes permet utilitzar-les com a centre de la taula, per ambientar un sopar romàntic o com a element decoratiu en tota mena d'ambients o situacions.

Aquest assortiment està disponible a les més de 1.600 botigues que Mercadona té ubicades a Espanya i Portugal i l’elabora el Proveïdor Totaler Francisco Aragón, que fabrica aquest producte a les instal·lacions de la companyia a la localitat de Molina de Segura (Múrcia).

Espelmes Aromàtiques en vas de vidre de MercadonaLes quatre varietats d’Espelmes Aromàtiques en vas de vidre de Mercadona.