Assortiment per netejar el cotxe a Mercadona

Mercadona ofereix múltiples solucions per netejar el cotxe aquest estiu

28 de juliol de 2022
  • Entre l'assortiment, destaca l'ambientador Marine, el netejador del davantal, el de les tapisseries i estoretes, i el del parabrisa.
  • Proveïdors com Francisco Aragón a Molina de Segura (Múrcia), SPB a Xest o RELEVI a Itàlia són els responsables d'elaborar part d'aquest assortiment.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix múltiples solucions perquè els "Caps" (clients) puguin netejar els seus vehicles aquest estiu. Aquest ampli assortiment està disponible a les més de 1.600 botigues que la companyia té situades a Espanya i Portugal.

Per netejar el davantal, Mercadona aposta per un esprai que elabora el proveïdor Francisco Aragón a Molina de Segura (Múrcia), amb efecte antiestàtic que evita que la pols s'adhereixi sobre les superfícies tractades.

D'altra banda, per a la tapisseria i les estoretes, "El Cap" pot optar per una escuma activa que neteja la brutícia dels teixits dipositant una capa que dissol i absorbeix la brutícia. Pel que fa al parabrisa, destaca la solució que es presenta en un format de dos litres. Aquest producte es pot afegir directament al dipòsit del rentaparabrises del cotxe, o bé es pot aplicar en una baieta de microfibra per netejar els fars i els vidres del vehicle. Tots dos productes els elabora SPB a Xest (València).

Finalment, entre els diferents ambientadors que hi ha, destaca el de reixetes Marine, que elabora el proveïdor italià RELEVI i que es presenta en un envàs fabricat amb un 80 % de plàstic reciclat.

Assortiment per netejar el cotxe a MercadonaAssortiment per netejar el cotxe a Mercadona.