Assortiment per fer-se la pedicura de Mercadona

Mercadona ofereix múltiples solucions per fer-se la pedicura aquest estiu

01 de juliol de 2022
  • Entre l'assortiment, destaca la pedra tosca natural i la llima raspadora per polir les durícies, així com el tallacutícules.
  • Amb l'objectiu d'incrementar l'efectivitat de la neteja de les ungles, la companyia reforça la qualitat del seu raspall: en suavitza les cerres i n’augmenta el nombre.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix múltiples solucions perquè els "Caps" (clients) es puguin fer la pedicura aquest estiu. Entre l'assortiment de Mercadona per fer la pedicura, destaca el tallacutícules de doble ús, que serveix tant per empènyer les cutícules com per tallar-les. Així mateix, la companyia ofereix dues solucions per polir les durícies i asprors dels peus: la pedra tosca natural, d'edició limitada i amb una superfície exfoliant fabricada amb materials naturals hipoal·lergògens, o la llima raspadora, que es pot fer servir tant amb la pell eixuta com mullada.

A més, aquest estiu la companyia presenta el seu raspall d'ungles de Deliplus renovat. El canvi, que s’ha centrat a incrementar l'efectivitat de la neteja, s'ha caracteritzat per augmentar el nombre de cerres i també la seva suavitat.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Assortiment per fer-se la pedicura de MercadonaAssortiment per fer-se la pedicura de Mercadona.