Els imprescindibles de la nit de Nadal de Mercadona

Mercadona ofereix la millor selecció per gaudir de la nit de Nadal

19 de desembre de 2022
  • La cadena de supermercats planteja als seus "Caps" (clients) opcions diferents per encertar-la a taula i amb els regals.
  • S'inclouen entrants, plat principal, postres, dolços i begudes, a més de regals de la Perfumeria.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix als seus "Caps" (clients) una selecció de productes per fer-los fàcil gaudir aquest Nadal a taula i a l'hora dels regals. Per al sopar de la nit de Nadal, Mercadona ofereix uns entrants que no poden faltar a taula, com un bon pernil Reserva, tastets originals de formatge amb papaia, gambes o salmó fumat per combinar en unes cassoletes.

Com a plat principal, mai no fallen l’espatlla de xai o el pop, dues opcions exquisides i fàcils de preparar amb què satisfer tots els gustos, acompanyades d’un bon vi negre com el rioja Arteso Criança, per combinar amb l’espatlla de xai, o un Rueda Verdejo Abadía Mantrús, per a aperitius i peixos.

El torró Xococruixent torna cada any per al moment dolç amb una recepta encara més cremosa. Tampoc pot faltar la pinya natural, unes postres molt tradicionals en aquestes dates. Els polvorons i el Tronc de Nadal, acompanyat de l'Irish Cream del celler de Mercadona, són una altra opció ideal.

A més, a l'hora de regalar s'encerta segur a la Perfumeria de Mercadona amb Intense Amor, per a ella, i Intense Fuerza, per a ell.

Els imprescindibles de la nit de Nadal de MercadonaEls imprescindibles de la nit de Nadal de Mercadona.