Els cinc tints cendra de cabells 0 % Amoníac Permanent Colorcor Deliplus

Mercadona ofereix cinc tints cendra Permanents Colorcor Deliplus 0 % amoníac

26 de setembre de 2022
  • Nodreixen i restauren l'estructura interna dels cabells, i n’augmenten la resistència al trencament, gràcies a la unió entre els seus olis vegetals, la seva fórmula colorant i la seva tecnologia Plexrepair.
  • El Proveïdor Totaler Neocos Laboratorios, S.L. fabrica aquest producte a les instal·lacions de la companyia a la localitat d’Algemesí (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, té cinc tints cendra Permanents Colorcor 0 % amoníac Deliplus per als "Caps" (clients) que optin per una coloració permanent sense amoníac per als cabells.

La unió entre els seus olis vegetals d’argània, jojoba i karité, la seva fórmula colorant sense amoníac i la tecnologia Plexrepair cobreix els cabells blancs i deixa una cabellera cuidada amb colors duradors i plens de vida. Aquests tints nodreixen i regeneren la fibra capil·lar des de l'interior, de manera que n’augmenten la resistència al trencament. A més, els tons cendra eviten els reflexos taronges als cabells, ja que els matisen.

El Proveïdor Totaler Neocos Laboratorios, S.L. elabora aquests productes a les instal·lacions de la localitat valenciana d’Algemesí.

Els cinc tints cendra de cabells 0 % Amoníac Permanent Colorcor DeliplusEls cinc tints cendra de cabells 0 % Amoníac Permanent Colorcor Deliplus.