Beguda de Xufla i Orxata de Xufla al lineal de Mercadona

Mercadona millora l’Orxata i la Beguda de Xufla per fer-les més naturals i en ven 16.000 unitats al dia

15 de maig de 2020
  • La companyia, que va començar a vendre aquests productes el març del 2019 a la província de València, els implanta un any després a totes les botigues d'Espanya atesa la bona acollida per part del client.
  • El Proveïdor Totaler J. García Carrión produeix i envasa aquests productes en col·laboració amb agricultors valencians.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, millora l'Orxata i la Beguda de Xufla Hacendado per fer-les més naturals i en ven 16.000 unitats al dia. La companyia, en col·laboració amb el Proveïdor Totaler J. García Carrión, innova la fórmula i elimina al·lèrgens i intoleràncies a totes dues begudes.

J. García Carrión produeix i envasa l'Orxata i la Beguda de Xufla de Mercadona en col·laboració amb agricultors valencians. Aquests productes, que es recomana beure freds, es comercialitzen en format d'1 litre i, en el cas de l'Orxata Hacendado, també en paquets de 3 brics petits de 330 ml cada un. La bona acollida per part de "El Cap" (client) d’aquestes begudes, que es van començar a vendre el març del 2019 a les botigues de la província de València, ha fet que actualment es venguin a totes les botigues d'Espanya.

Orxata de xufla al lineal de MercadonaOrxata de xufla al lineal de Mercadona.

Beguda de Xufla i Orxata de Xufla al lineal de MercadonaOrxata de xufla al lineal de Mercadona

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà