Elixir Fleur de Monoï, col·lecció d'edició limitada per a ella a Mercadona

Mercadona llança una línia d’edició limitada d'Elixir Fleur de Monoï

15 de juny de 2022
  • La col·lecció està disponible a tota la cadena des de principis de juny.
  • Els Proveïdors Totaler RNB (la Pobla de Vallbona, València), Jesús Gómez (Rafelbunyol, València), Viokox (Picassent, València), Laboratorios Maverick (Ulldecona, Tarragona) i Aerox AG (Alemanya) són els responsables d’elaborar aquests productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda una nova línia corporal i capil·lar d'edició limitada, Elixir Fleur de Monoï, que es caracteritza per compartir una mateixa fragància per a l'estiu.

Aquesta novetat, disponible a la Perfumeria de la companyia des de principis de juny, es compon de nou productes diferents, tots ells elaborats amb ingredients naturals i presentats en envasos elegants i pràctics. La línia Elixir Fleur de Monoï de Mercadona inclou eau de toilette, gel de bany, xampú, instant conditioner, màscara capil·lar, crackling body mousse, glitter corporal, deo body spray i crema corporal amb textura de sorbet.

La col·lecció l’han elaborada els Proveïdors Totaler RNB (la Pobla de Vallbona, València), Jesús Gómez (Rafelbunyol, València), Viokox (Picassent, València), Laboratorios Maverick (Ulldecona, Tarragona) i la firma alemanya Aerox AG.

Elixir Fleur de Monoï, col·lecció d'edició limitada per a ella a MercadonaElixir Fleur de Monoï, col·lecció d'edició limitada a Mercadona.

Imatge de capçalera: Eau de toilette de la col·lecció Elixir Fleur de Monoï de Mercadona