Elixir Spring Bloom, col·lecció corporal d'edició limitada per a ella a Mercadona

Mercadona llança una línia corporal d'edició limitada per a ella amb una mateixa fragància primaveral

05 de abril de 2022
  • La col·lecció està disponible a tota la cadena des de mitjans del mes de març.
  • Els Proveïdors Totaler RNB (la Pobla de Vallbona, València) i Laboratorios Maverick (Ulldecona, Tarragona) són els responsables d'elaborar aquests productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda una nova línia corporal d'edició limitada per a ella, Elixir Spring Bloom, que es caracteritza per compartir una mateixa fragància primaveral.

Aquesta novetat, disponible a la Perfumeria de la companyia des de mitjans de març fins a l'estiu, es compon de cinc productes diferents, tots ells elaborats amb ingredients naturals i presentats en envasos elegants i pràctics. La línia inclou eau de parfum, exfoliant corporal, gel micel·lar de bany, hidratant corporal textura iogurt i desodorant en esprai corporal.

El Proveïdor Totaler RNB és el responsable d'elaborar aquests productes a les seves instal·lacions situades a Rafelbunyol (València), tret del desodorant en esprai corporal, que produeix Laboratorios Maverick a Ulldecona (Tarragona).

Elixir Spring Bloom, col·lecció corporal d'edició limitada per a ella a MercadonaElixir Spring Bloom, col·lecció corporal d'edició limitada per a ella a Mercadona.