Desinfectant per a Teixits Bosque Verde, al lineal de Mercadona

Mercadona llança un nou desinfectant de teixits després d’escoltar els seus clients i en ven 16.000 litres al dia

01 de octubre de 2020
  • Aquesta novetat és el resultat de més de 40 proves a casa dels "caps" (clients) i al seu Centre de Coinnovació Neteja de la Roba.
  • El Proveïdor Totaler SPB fabrica aquest producte de neteja a les seves instal·lacions situades a Xest (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, després d'escoltar les necessitats dels seus "caps" (clients), llança un nou desinfectant de teixits per a la rentadora i en ven més de 16.000 litres diaris. Aquesta novetat, el Desinfectant per a Teixits Bosque Verde, es caracteritza perquè és un producte sense lleixiu, que elimina bacteris i males olors, i té una aroma agradable.

La companyia va detectar aquesta necessitat després d'escoltar els seus "caps" i, des de llavors, ha fet més de 40 proves a les seves llars i al seu Centre de Coinnovació Neteja de la Roba situat a Bormujos (Sevilla), per desenvolupar-lo d'acord amb les necessitats del client.

Aquest producte de neteja, que fabrica el Proveïdor Totaler SPB al seu centre de Xest (València), es ven des del mes d'agost passat en format de dos litres, ubicat al costat dels detergents i suavitzants per a la roba, a tota la cadena de supermercats.

Desinfectant per a Teixits Bosque Verde, al lineal de MercadonaEl nou Desinfectant per a Teixits Bosque Verde, al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat