Exfoliant facial per a home a la Perfumeria de Mercadona

Mercadona llança un exfoliant facial per a homes i en ven 2.000 unitats al dia

22 de juliol de 2020
  • Es tracta d'un cosmètic amb carbó actiu i microesferes de roca volcànica que elimina les impureses i les cèl·lules mortes.
  • El producte, disponible des de principis de juliol a tota la cadena, el fabrica el Proveïdor Totaler Viokox a Picassent (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia el nombre de cosmètics destinats a l'home amb un nou exfoliant facial de Deliplus. D'aquest producte, disponible des de principis de juliol a tota la cadena, se’n venen 2.000 unitats al dia.

El Proveïdor Totaler Viokox és el responsable d'elaborar aquest gel netejador exfoliant de Mercadona, sota la marca Deliplus, a les seves instal·lacions situades a Picassent (València). Es tracta d'un cosmètic amb carbó actiu i microesferes de roca volcànica que elimina les impureses i les cèl·lules mortes, alhora que depura, desobstrueix els porus i disminueix l'excés de greix.

El producte, desenvolupat per la companyia després de captar-ne la necessitat als centres de coinnovació de Mercadona -espais on es fan sessions amb els "Caps" (clients) per innovar conjuntament-, es ven a la secció de Perfumeria en un format pràctic de 100 ml.

Exfoliant facial per a home a la Perfumeria de MercadonaExfoliant facial per a home a la Perfumeria de Mercadona.

Logo EActiVat