Noves varietats de gelats en format petit d’Hacendado

Mercadona llança noves varietats de gelats en format petit

19 de juliol de 2022
  • Aquest estiu, arriben als lineals les barretes de cacauet i les de coco, juntament amb els Mini Boom, desenvolupats seguint el gust dels "Caps" (client) per formats d’una mida més petita per gaudir de menjar un gelat per postres, per berenar o entre hores.
  • Els Proveïdors Totaler Helados Estiu (Riba-roja de Túria, València) i Lacrem (Palau-solità i Plegamans, Barcelona) són els responsables d'elaborar aquests productes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda aquest estiu noves varietats de gelats en format petit d'Hacendado per satisfer la demanda de "El Cap" (client) que vol continuar gaudint de menjar un gelat, però en racions més petites. Per la seva mida, aquests nous gelats són ideals per prendre per postres, per berenar o entre hores.

Es tracta de les barretes de cacauet, farcides de gelat de cacauet amb salsa de caramel i trossets d'aquesta fruita seca a la part superior, i de les barretes de coco, farcides de gelat de coco amb ratlladura de coco, totes dues cobertes de xocolata amb llet. S’hi suma el Mini Boom, un gelat rodó amb cobertura de crema d'avellanes de textura cremosa i trossets de neula cruixents.

Les noves barretes de cacauet i les de coco les elabora Lacrem a Palau-solità i Plegamans (Barcelona) i el Mini Boom l’elabora Helados Estiu a les seves instal·lacions de Riba-roja de Túria (València).

Noves varietats de gelats en format petit d’HacendadoNoves varietats de gelats en format petit d’Hacendado.