Les noves maquinetes de cinc fulles Precision System5 de Deliplus, al lineal de Mercadona

Mercadona llança la seva maquineta d'afaitar de cinc fulles Precision System5

25 de gener de 2021
  • El seu disseny permet arranar al màxim i la fulla de precisió posterior facilita l'afaitada de zones difícils, com sota el nas o les patilles.
  • La banda lubricant aporta vitamina E i àloe per a una afaitada més còmoda.
  • És l'única del mercat sense plàstic a l'envàs.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha llançat la seva nova maquineta d'afaitar de cinc fulles Precision System5 de Deliplus. La bona acollida que ha tingut es demostra amb la venda de 3.000 unitats al dia a tota la cadena, comptant la màquina, els recanvis de quatre unitats i el lot de tots dos productes.

Les cinc fulles i el capçal basculant permeten arranar al màxim i la fulla de precisió posterior facilita l'afaitada de zones difícils, com sota el nas o les patilles. A més, la banda lubricant aporta vitamina E i àloe per a una afaitada més còmoda.

Precision System5 de Mercadona és el resultat d'un procés de coinnovació, en què s'han fet proves amb els clients fins a aconseguir una valoració òptima per tots. A més, és l'única del mercat que es fabrica sense plàstic a l'envàs.

Les noves maquinetes de cinc fulles Precision System5 de Deliplus, al lineal de MercadonaLes noves maquinetes de cinc fulles Precision System5 de Deliplus, al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat