El tractament Reactiva tu piel de Mercadona

Mercadona llança el tractament intensiu de bellesa Reactiva tu piel

15 de desembre de 2020
  • El programa té una durada de 14 dies i es compon d’ampolles amb efecte detox antipol·lució, antiestrès, hidratant, regenerador, fermesa i elasticitat, antiarrugues i lluminositat.
  • El Proveïdor Totaler VIOKOX elabora aquest producte cosmètic a les seves instal·lacions de la localitat valenciana de Picassent.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha llançat aquest Nadal el programa intensiu de 14 dies Reactiva tu piel de Deliplus, a base d’ampolles concentrades indicades per a tot tipus de pells.

L'ordre d'aplicació comença amb les ampolles detox antipol·lució, que protegeixen de la contaminació i de la llum blava dels dispositius electrònics, com ara ordinadors i telèfons mòbils. Seguidament s’apliquen les ampolles de tractament antiestrès per calmar la pell, que aporten suavitat i frescor, i hidratant, que també suavitza les arrugues per la seva acció d’ompliment.

A continuació, les ampolles amb efecte regenerador promouen la creació de col·lagen i elastina, seguides de les de fermesa i elasticitat, antiarrugues i lluminositat. Cadascuna d'aquestes set cures s'aplica durant dos dies.

L'empresa VIOKOX és el proveïdor Totaler de Reactiva tu piel de Mercadona, que elabora al seu centre de la localitat valenciana de Picassent. L'empresa es troba en un procés de creixement, en què ha renovat la maquinària, ha ampliat la capacitat envasadora de pots i ampolles, i ha implantat un sistema de visió artificial per al control de l'etiquetatge.

El tractament Reactiva tu piel de MercadonaEl tractament Reactiva tu piel, al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat