Píling Enzimàtic Facial Clean Deliplus a Mercadona

Mercadona llança el seu nou Píling Enzimàtic Facial Deliplus

16 de febrer de 2021
  • Reposa i conserva la humitat de la pell, a més de protegir dels perills ambientals i dels radicals lliures de l'aire amb la seva acció antioxidant.
  • El nou Píling Enzimàtic Deliplus, enriquit amb extractes d'algues marines verdes i vermelles i ingredients botànics d'alt valor, purifica els porus i refina la textura de la pell.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta el seu nou Píling Enzimàtic Facial Clean Deliplus. Apte per a tot tipus de pells, complementa la neteja profunda a través de l’exfoliació, purifica els porus i refina la textura de la pell. Enriquit amb extractes d'algues marines verdes i vermelles, així com amb ingredients botànics d'alt valor, proporciona una exfoliació enzimàtica suau, però eficaç, amb AHA (alfahidroxiàcid) de fruites.

Aquest nou producte reposa i conserva la humitat de la pell, a més de protegir dels perills ambientals i dels radicals lliures de l'aire amb la seva acció antioxidant, de manera que enforteix l'autoprotecció cutània. El seu contingut mineral equilibrat proporcionat per l'aigua oceànica i les algues marines aporta l'energia que facilita la regeneració de la pell.

El Píling Enzimàtic Facial Clean de Mercadona s’aplica un cop a la setmana sobre la pell neta i humida, fent un massatge suau i evitant el contorn dels ulls. A continuació, es deixa reposar durant cinc minuts i s'esbandeix amb aigua tèbia. En el cas de tenir la pell sensible, s'ha d'aplicar i retirar immediatament. És molt fàcil de treure i no deixa sensació greixosa després de l’esbandida.

Logo EActiVat