Cacauet en pols de Mercadona

Mercadona llança el seu nou Cacauet en pols desgreixat i ja en ven més de 5.000 paquets al dia

13 de setembre de 2021
  • Ideal per a esportistes perquè és una opció baixa en greixos i alta en proteïnes, resulta molt versàtil per als amants de la cuina, ja que es pot barrejar en batuts, en pastissos o en plats salats com a salsa.
  • Importaco és el Proveïdor Totaler des de les seves instal·lacions de Beniparrell (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, presenta el Cacauet en pols desgreixat d’Hacendado +Proteínas, del qual en ven més de 5.000 paquets al dia. El seu únic ingredient és el cacauet premsat, desgreixat i molt per aconseguir un producte molt menys calòric que el cacauet en gra, sense que per això perdi el gust intens de cacauet torrat.

Adreçat als “Caps” (clients) que es cuiden i als qui els agrada cuinar, és ideal per a esportistes perquè és una opció baixa en greixos i alta en proteïnes, i molt versàtil per als amants de la cuina, ja que es pot barrejar en batuts, en pastissos o en plats salats com a salsa.

Combina molt bé amb iogurt natural, grec o +Proteínas, així com amb iogurt batut natural, llet o begudes vegetals. També es pot utilitzar per fer barretes, galetes, creps americanes i pans de pessic o cremes, potatges i salses. L'empresa de Beniparrell (València) Importaco és el Proveïdor Totaler d'aquest producte.

Cacauet en pols de MercadonaEl nou Cacauet en pols desgreixat d'Hacendado, al lineal de Mercadona.