Els nous Bífidus Zero% de pinya i coco, i de pera, dàtil i canyella

Mercadona llança el seu Bífidus Zero% de pera, dàtil i canyella, i de pinya i coco

24 de setembre de 2021
  • Perfecte per a prendre’l com a complement d'un àpat principal, també es pot utilitzar com a base d'un berenar saludable i complementar-lo amb més fruites, cereals o altres toppings.
  • El Proveïdor Totaler Schreiber Foods elabora aquest producte a les seves instal·lacions a Noblejas (Toledo) i ja ven més de 6.000 paquets d'aquestes noves varietats.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de 6.000 paquets al dia de cada una de les noves varietats de Bífidus Zero% Hacendado de pera, dàtil i canyella, i de pinya i coco.

Sense sucres ni edulcorants afegits, és perfecte per a prendre’l com a complement d'un àpat principal. També es pot utilitzar com a base d'un berenar saludable i complementar-lo amb més fruites, cereals o altres toppings.

L'empresa Schreiber Foods és el Proveïdor Totaler del Bífidus Zero% Hacendado de pera, dàtil i canyella, i de pinya i coco, des de les seves instal·lacions de Noblejas (Toledo).

Els nous Bífidus Zero% de pinya i coco, i de pera, dàtil i canyella d'HacendadoEls nous Bífidus Zero% de pinya i coco, i de pera, dàtil i canyella.