Elixir d'Automne, col·lecció corporal d'edició limitada a Mercadona

Mercadona llança una línia corporal d'edició limitada amb una mateixa fragància de tardor

10 de novembre de 2021
  • La col·lecció estarà disponible a tota la cadena fins que se n’acabin les existències.
  • Els Proveïdors Totaler RNB, a les seves instal·lacions ubicades a la Pobla de Vallbona (València), i Jesús Gómez, a Rafelbunyol (València), són els responsables d'elaborar aquesta novetat.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda una nova línia corporal per a tots els públics d'edició limitada, Elixir d'Automne de Deliplus, que es caracteritza per compartir una mateixa fragància de tardor. Aquesta novetat, disponible a la Perfumeria de la companyia des de principis de novembre i fins que se n’acabin les existències, es compon de vuit productes diferents, tots ells elaborats amb ingredients naturals i presentats en envasos elegants i pràctics.

La línia Elixir d'Automne de Mercadona inclou una crema de mans, eau de toilette, un exfoliant corporal, gel de bany, sabó de mans, mantega corporal, sal de bany i oli corporal. Tots aquests productes, en formats i textures diferents, desprenen la mateixa fragància de tardor composta de notes de bergamota i fruites vermelles, amb un cor floral i un fons afustat cremós.

Jesús Gómez és el Proveïdor Totaler responsable d'elaborar les sals de bany a les seves instal·lacions ubicades a Rafelbunyol (València), i RNB, a la Pobla de Vallbona (València), és l'encarregat de la resta de productes que componen aquesta línia, en què destaca la seva aposta per la sostenibilitat mediambiental amb envasos elaborats amb plàstic 100 % reciclat, com és el cas de la mantega, l'oli, l'exfoliant, el gel de bany o el sabó de mans.

Elixir d'Automne, col·lecció corporal d'edició limitada a MercadonaElixir d'Automne, col·lecció corporal d'edició limitada a Mercadona.