Lineal de productes per a netejar i tractar l'aigua de les piscines d'un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa un 400 % les vendes dels productes per a tractar l'aigua de les piscines pels canvis d'hàbits del consumidor

20 de maig de 2020
  • Les vendes d'aquests productes pugen durant aquests dies perquè el client es replanteja com passarà l'estiu i compra piscines petites o arregla la que ja tenia quan altres anys no ho havia fet.
  • Aquest assortiment està disponible a aproximadament 760 botigues d'Espanya i l’elaboren els Proveïdors Totaler Productos QP a Utebo (Saragossa) i SPB a Xest (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa un 400 % les vendes de productes per a netejar i tractar l'aigua de les piscines pels canvis d'hàbits del consumidor, ja que ara "El Cap" (client) es replanteja com passarà l'estiu i compra piscines petites o arregla la que ja tenia quan altres anys no ho feia.

El lineal d'aquests productes de neteja i tractament per a les piscines de Mercadona està disponible a aproximadament 760 botigues ubicades a Galícia, Castella i Lleó, Aragó, Catalunya, la Comunitat de Madrid, Castella-la Manxa, la Comunitat Valenciana, les Illes Balears, les Canàries, Andalusia, Extremadura i la Regió de Múrcia.

Aquest assortiment, que elaboren Productos QP a Utebo (Saragossa) i SPB a Xest (València), es compon de productes orientats a solucionar tant la posada en marxa i la fi de temporada de les piscines com el seu manteniment.

Lineal de productes per a netejar i tractar l'aigua de les piscines d'un supermercat de MercadonaLineal de productes per a netejar i tractar l'aigua de les piscines d'un supermercat de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà