Formatges ratllats al lineal d’un supermercat de Mercadona

Mercadona incrementa més d’un 60 % les compres del formatge ratllat, ingredient indispensable en les receptes casolanes dels clients

26 de maig de 2020
  • La companyia detecta un canvi de tendència en els costums del consumidor, que augmenta el consum de plats elaborats a casa i fa servir aquest ingredient en múltiples receptes.
  • Aquests productes els elaboren el Proveïdor Totaler LaFuente a Heras (Cantàbria) i el Proveïdor Totaler Entrepinares a Valladolid, que n’han reforçat la producció per a garantir-ne el proveïment.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incrementa més d'un 60 % les compres del formatge ratllat d’Hacendado, ingredient indispensable en les receptes que els clients preparen a casa. La companyia detecta un canvi de tendència en els costums del consumidor, que ha augmentat el consum de plats elaborats a casa i fa servir el formatge ratllat de Mercadona en múltiples receptes.

Entre l'assortiment de formatges ratllats d’Hacendado que elabora el Proveïdor Totaler LaFuente a Heras (Cantàbria), destaca la Mozzarella Ratllada, que generalment s’utilitza per a pizzes i paninis; el Ratllat 4 Formatges, que es fa servir sobretot per a fondre i gratinar plats com lasanyes o canelons, i el Ratllat Pols, que s’empra generalment per a la pasta. Així mateix, també destaca el Ratllat Fondre, que elabora el Proveïdor Totaler Entrepinares a Valladolid i que s’utilitza per a gratinar i fondre en les receptes en què es busca un plat amb un toc gratinat.

Formatges ratllats al lineal d’un supermercat de MercadonaFormatges ratllats al lineal d’un supermercat de Mercadona.

Logo EActiVat