Xiclets edulcorats amb 100 % xilitol al lineal de Mercadona

Mercadona incorpora xiclets amb 100 % xilitol a l’assortiment de les més de 1.600 botigues

09 de juliol de 2020
  • La implantació d’aquest producte, que fabrica el Proveïdor Totaler Chic-kles Gum S.L.U., es completarà a mitjans del mes de juliol.
  • Després de l'èxit de vendes obtingut a 100 botigues de Castelló, Terol, Tarragona i Lleida.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, incorpora a l’assortiment xiclets edulcorats amb 100 % xilitol, després de l'èxit de vendes obtingut a 100 botigues ubicades a les províncies de Castelló, Terol, Tarragona i Lleida, on va posar a la venda aquest producte inicialment. La cadena de supermercats, que ha venut 30.000 unitats d'aquests xiclets des que se’n va iniciar la implantació, preveu tenir disponible aquesta novetat als més de 1.600 supermercats a mitjans del mes de juliol.

En la formulació dels xiclets edulcorats amb 100 % xilitol de Mercadona destaca la utilització del xilitol com a únic edulcorant, un ingredient d'origen vegetal que s'obté del blat de moro o del bedoll. A més, no té altres dulcificants en la composició, de manera que aquest xiclet és apte per a intolerants a la fructosa i per a persones que no poden processar correctament un aminoàcid anomenat fenilalanina.

Aquesta innovació s'incorpora a l'assortiment de xiclets que, sota la marca Hacendado, fabrica el Proveïdor Totaler Chic-kles Gum S.L.U. a les seves instal·lacions situades a Riba-roja de Túria, a València.

Xiclets edulcorats amb 100 % xilitol al lineal de MercadonaXiclets edulcorats amb 100 % xilitol al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat