Ampolles antivermellors al lineal de Mercadona

Mercadona incorpora unes noves ampolles facials antivermellors i en ven 2.400 unitats al dia

14 de agost de 2020
  • Aquest producte té cura de la pell sensible i amb tendència a les vermellors. Ajuda a alleujar, calmar i reparar la pell, i en restableix l’equilibri natural.
  • El Proveïdor Totaler Viokox fabrica aquest nou producte a Picassent (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, inclou als lineals dels més de 1.600 supermercats unes noves ampolles facials antivermellors, de les quals ja en ven 2.400 unitats diàries.

Es tracta d'un nou tractament per a la pell sensible o amb tendència a les vermellors, ja que alleuja la sequedat i la tibantor, disminueix les vermellors, aporta confort de manera immediata i deixa la pell de la cara suau i calmada. Entre els seus principis actius destaca la niacinamida, per la seva acció hidratant, que reforça la capa superficial de la pell alhora que la protegeix de la pol·lució ambiental; l'extracte d'arbre d'encens, pel seu efecte calmant, i la flor de safrà, que contribueix a disminuir les vermellors i a reduir la picor, de manera que aporta alleujament immediat.

Les noves ampolles facials antivermellors de Mercadona, disponibles des de principis de mes aproximadament, es van copsar als centres de coinnovació de la companyia, espais on es fan sessions de treball amb els "caps" (clients) per desenvolupar un Assortiment Eficaç d’acord amb les seves necessitats, i les fabrica sota la marca Deliplus el Proveïdor Totaler Viokox a les seves instal·lacions de Picassent (València).

Ampolles antivermellors al lineal de MercadonaAmpolles antivermellors al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat