Patates fregides gust pollastre rostit amb llimona i patates fregides gust xili i llima, disponibles al lineal de Mercadona

Mercadona incorpora nous gustos al lineal de patates fregides

31 de març de 2021
  • Pollastre rostit amb llimona i xili i llima són les últimes novetats disponibles a tota la cadena des del mes de febrer passat.
  • Rubio Snacks és el proveïdor especialista responsable d'elaborar les de pollastre rostit amb llimona a Bullas (Múrcia) i El Valle, les de xili i llima a Villena (Alacant).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia el lineal d’aperitius amb dues noves patates fregides: gust pollastre rostit amb llimona i gust xili i llima d'Hacendado. Les primeres sorprenen "El Cap" (client) pel seu gust singular amb un toc de llimona, i les segones es caracteritzen pel toc inicial de xili picant, que posteriorment se suavitza amb la llima.

Totes dues s’han desenvolupat en col·laboració amb els clients, a través de sessions de coinnovació fetes tant a Espanya com a Portugal, i, seguint el model de Proveïdor Totaler de la companyia, les han elaborades fabricants especialistes com Rubio Snacks a Bullas (Múrcia), en el cas de les de pollastre rostit amb llimona, i El Valle a Villena (Alacant), en el cas de les de xili i llima.

Patates fregides gust pollastre rostit amb llimona i patates fregides gust xili i llima, disponibles al lineal de MercadonaPatates fregides gust pollastre rostit amb llimona i patates fregides gust xili i llima, disponibles al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat