Tovalloletes hidroalcohòliques 75% al lineal de Mercadona

Mercadona incorpora a l’assortiment tovalloletes hidroalcohòliques per a les mans i en ven 12.000 unitats

05 de agost de 2020
  • El nou producte està impregnat amb fórmula hidroalcohòlica 75 % que neteja la pell en profunditat.
  • El Proveïdor Totaler Ubesol fabrica aquest nou producte a Atzeneta d’Albaida (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, inclou als lineals dels més de 1.636 supermercats tovalloletes hidroalcohòliques per a les mans de Deliplus, de les quals ja en ven 12.000 unitats diàries.

Aquesta novetat conté un 75 % d'alcohol, que permet la higiene profunda de la pell, i glicerina, component que potencia la suavitat a les mans. Les tovalloletes humides de Mercadona  es venen en una capsa amb 22 sobres monodosi, format que en facilita l’ús als "Caps" (clients) en qualsevol moment i lloc.

Aquesta referència, ubicada a la secció de Perfumeria de tots els supermercats de la cadena, la fabrica sota la marca Deliplus el proveïdor Totaler Ubesol S.L. a les seves instal·lacions d'Atzeneta d'Albaida (València).

Les Tovalloletes Hidroalcohòliques 75 % de Mercadona s'incorporen a les diferents innovacions que la companyia ha anat desenvolupant durant els darrers mesos, com ara l’esprai 70 % Alcohol Perfumat, un producte que neteja en profunditat pràcticament qualsevol superfície sense necessitat d’esbandir, o les Tovalloletes Multiusos, que també fabrica el Proveïdor Totaler Ubesol S.L.

Tovalloletes hidroalcohòliques 75 % al lineal de MercadonaTovalloletes hidroalcohòliques 75 % al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat