Piadines d’Hacendado de Mercadona

Mercadona duplica les vendes de la Piadina pels canvis d'hàbits del consumidor

08 de maig de 2020
  • El motiu de l'increment d'aquest pa d'estil italià és que el client n’ha descobert nous usos, com a massa per a elaborar pizzes o com a alternativa al pa tradicional, ja que aguanta diversos dies a casa i manté perfectament la qualitat.
  • El Proveïdor Totaler Delibreads Europe reforça la producció d'aquest producte a les seves instal·lacions de Llíria (València) per a garantir-ne el subministrament a tota la cadena.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, duplica les vendes de la Piadina d’Hacendado, pa d'estil italià, pels canvis d'hàbits del consumidor. El motiu d'aquest increment és que els "caps" (clients) n’han descobert nous usos, com a massa per a elaborar pizzes o com a alternativa al pa tradicional, ja que aguanta diversos dies a casa i manté perfectament la qualitat.

La Piadina de Mercadona, que habitualment es consumeix doblegada i es farceix al gust tant de productes salats com dolços, es ven a tota la cadena i l’elabora el Proveïdor Totaler Delibreads Europe a les seves instal·lacions ubicades a Llíria (València). El proveïdor n’ha reforçat la producció per a garantir-ne el subministrament a les més de 1.600 botigues que la companyia té ubicades a Espanya i a Portugal.

Piadines al lineal de MercadonaPiadines al lineal de Mercadona.

Piadines al lineal de MercadonaPiadines al lineal de Mercadona.

AixòNOhadePARAR perquè Això Passarà