Les opcions de Mercadona per encertar-la aquest Sant Valentí

Mercadona convida a assaborir Sant Valentí amb el seu Cor Cruixent clàssic i el nou Cor de Xocolata

11 de febrer de 2022
  • Els Proveïdors Totaler Pastisfred (Montblanc, Tarragona), de pastisseria, i Vira Brands (Martorell, Barcelona), de xocolates, juntament amb Jesús Gómez (Rafelbunyol, València), Wecolors (Vilassar de Dalt, Barcelona) i You Cosmetics (Gavà, Barcelona), de perfumeria i cosmètica, ofereixen els encerts més romàntics.
  • La Perfumeria de Mercadona també celebra el 14 de febrer amb els lots To My Love i Rouge, per a ella, i Checkmate, per a ell.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix als "Caps" (clients) els encerts més dolços i les opcions més romàntiques de bellesa per celebrar Sant Valentí.

Només aquests dies, a l'assortiment habitual s’hi suma el Cor de Xocolata d’Hacendado, que elabora el Proveïdor Totaler Vira Brands a les seves instal·lacions de Martorell (Barcelona) amb xocolata amb llet i que, a més, és apte per a celíacs.

Un clàssic que ja es manté durant tot l'any per la seva gran acceptació és el Cor Cruixent de Mercadona, un pastís de nata i crema d'avellana cruixent de color vermell brillant amb efecte de mirall que elabora el Proveïdor Totaler Pastisfred a les seves instal·lacions de Montblanc (Tarragona) i del qual se n'arriben a vendre més de 16.000 unitats al dia en aquestes dates.

La Perfumeria de Mercadona també celebra el 14 de febrer amb lots per a ella com To My Love, que inclou colònia i gel de bany de la gamma Flor de Mayo, realitzat pel Proveïdor Totaler Jesús Gómez a Rafelbunyol (València), i el lot Rouge, que inclou pintallavis vermell mat, del Proveïdor Totaler Wecolors de Vilassar de Dalt (Barcelona), i esmalt d'ungles, del Proveïdor Totaler You Cosmetics de Gavà (Barcelona), acompanyats d'un mirall.

Per a ell, el lot Checkmate, que elabora el Proveïdor Totaler Jesús Gómez des de la seva fàbrica a Rafelbunyol (València), inclou colònia i gel de bany.

Les opcions de Mercadona per encertar-la aquest Sant ValentíLes opcions de Mercadona per encertar-la aquest Sant Valentí.