Tortilles integrals en un supermercat de Mercadona

Mercadona consolida les seves Tortilles 100% Integrals i n’augmenta les vendes en un 45%

12 de gener de 2022
  • Aquest producte destaca per la seva versatilitat i s’utilitza tant per a preparar fajites i burritos com per a base de pizza o snack per dipejar.
  • El Proveïdor Totaler Delibreads elabora aquest producte a les seves instal·lacions de Llíria (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, després d’apostar per la farina 100 % integral a finals del 2019 en les seves Tortilles 100 % Integrals d’Hacendado, consolida aquest producte i n’augmenta les vendes en un 45 %.

Les Tortilles 100 % Integrals de Mercadona, que es caracteritzen per la seva versatilitat i que s'utilitzen tant per a preparar fajites i burritos com per a base de pizza o snack per dipejar, les elabora el Proveïdor Totaler Delibreads a les seves instal·lacions de Llíria (València).

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Tortilles integrals en un supermercat de MercadonaTortilles integrals en un supermercat de Mercadona.