Detall del pastís de crema d'avellana blanca Hacendado, una de les darreres novetats disponibles a Mercadona

Mercadona consolida el seu assortiment de pastissos amb el nou gust de crema d'avellana blanca

21 de abril de 2023
  • La nova incorporació se suma al lineal d'aquests dolços, on el client pot trobar altres gustos com el del pastís Red Velvet, la mousse de formatge, el pastís de tres xocolates o el Ferrer.
  • El proveïdor Pastisfred és el responsable d'elaborar aquesta novetat a les seves instal·lacions ubicades a Montblanc, Tarragona.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia l’assortiment de pastissos amb la incorporació del pastís de crema d’avellana blanca. Aquesta novetat combina textures i gustos diferents. A l'interior del pastís, hi ha una mousse cremosa de xocolata blanca i formatge mascarpone; a la base, una capa de crema de cacau i boletes d'arròs cruixent que aporten una textura cruixent a la boca, i al centre, un farciment cremós de crema d'avellana blanca. Finalment, el pastís està recobert amb una crema amb gust de xocolata blanca i granets d'ametlla banyats amb xocolata.

Aquesta novetat a l’assortiment de pastissos de Mercadona se suma a altres opcions dolces que la companyia ofereix, com el pastís Red Velvet, la mousse de formatge, el pastís de tres xocolates o el Ferrer. Rocío Castro, especialista en pastissos de Mercadona, explica que tots aquests dolços, que elabora el proveïdor Pastisfred a les seves instal·lacions ubicades a Montblanc (Tarragona), estan pensats per consumir en 6, 8 o 10 racions "segons la necessitat dels ‘Caps’ (clients) i tots són opcions de postres o celebració per menys de 10 €".

Pastissos disponibles a MercadonaAssortiment de pastissos disponibles a Mercadona.

Detall del pastís de crema d'avellana blanca Hacendado, una de les darreres novetats disponibles a MercadonaDetall del pastís de crema d'avellana blanca Hacendado, una de les darreres novetats disponibles a Mercadona.