Conserves de Tomàquet Triturat, al lineal de Mercadona

Mercadona compra 180.000 tones de tomàquet espanyol de pera per vendre’l en conserves

25 de setembre de 2020
  • Els "Caps" (clients) adquireixen més de cinc milions de pots al mes de les varietats Sencer, Trossejat i Triturat, sense conservants ni sucres.
  • El Proveïdor Totaler Cidacos elabora les diferents varietats amb la producció dels camps de Coria (Càceres) i de La Puebla de Montalbán (Toledo).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ven més de cinc milions de pots de Tomàquet en Conserva Sencer, Trossejat i Triturat d’Hacendado. Per a la seva elaboració, s’adquirirà enguany un total de 180.000 tones de tomàquet a productors de Coria (Càceres) i de La Puebla de Montalbán (Toledo).

El tomàquet de pera extra és la varietat específica que s'utilitza per a envasar-lo amb la marca Hacendado després de collir-lo en el punt òptim de maduració durant la seva temporada, que va de principis d'agost a mitjans de setembre.

Sense conservants ni sucres afegits, els tomàquets arriben a la fàbrica directament del camp i, un cop rentats i pelats, s’enllaunen sencers, trossejats o triturats. L'empresa Cidacos és el Proveïdor Totaler de tomàquet natural de les varietats que ofereix Hacendado, amb formats de 400 a 800 grams de què es proveeix tota la cadena de supermercats.

Fruites i verdures de temporada

Mercadona dona suport a la iniciativa “Fruites i Verdures de temporada” del Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació. Així mateix, defensa les pràctiques comercials justes i, des de fa anys, està adherida al Codi de Bones Pràctiques Mercantils en la Contractació Alimentària. Aquest acord voluntari, que suposa un nou pas en la promoció de pràctiques comercials justes, s'emmarca en la Llei de mesures per a millorar el funcionament de la cadena alimentària i està impulsat pel Ministeri d'Agricultura, Pesca i Alimentació (MAPA) en col·laboració amb diferents associacions de tota la cadena agroalimentària nacional.

Vídeo en castellà

Conserves de tomàquet, al lineal de Mercadona.Conserves de tomàquet, al lineal de Mercadona.

Conserves de Tomàquet Triturat, al lineal de Mercadona.Conserves de Tomàquet Triturat, al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat