Mascaretes Higièniques Infantils al lineal de Mercadona

Mercadona comença a vendre mascaretes infantils a tots els seus supermercats

08 de juliol de 2020
  • La companyia posa a disposició dels "Caps" (clients) mascaretes higièniques no reutilitzables per a nenes i nens de 6 a 9 anys.
  • Després d'incorporar mascaretes per a adults a finals del mes de maig passat i amb l'objectiu de satisfer les necessitats dels clients.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, posa a la venda a partir d'avui mascaretes higièniques no reutilitzables aptes per a nenes i nens d’edats compreses entre els 6 i els 9 anys. Amb l'objectiu de respondre a les necessitats dels "Caps" (clients), aquesta novetat s'incorpora al llarg del dia d'avui a les més de 1.600 botigues de la cadena.

Les Mascaretes Higièniques Infantils de Mercadona, que fabrica el proveïdor DIasia Biomedical Technology, es componen de tres capes elaborades amb polipropilè teixit i amb propilè bufat, material filtrant que s'utilitza a la part interior, i es venen en capses de 10 unitats a un preu de 5,40 euros. Aquestes mascaretes, que compleixen la normativa UNE 0064-2:2020, es poden fer servir fins a un màxim de 4 hores i es recomana no tocar-les amb les mans durant l’ús, així com substituir-les per una mascareta nova si s’humitegen o es deterioren.

Amb aquesta incorporació, Mercadona ofereix als lineals tant mascaretes per a adults, que la companyia va començar a comercialitzar a finals del mes de maig passat, com mascaretes per a nenes i nens.

Ainhoa Herrero, especialista en productes de fitoteràpia i parafarmàcia de Mercadona, manifesta que "l'actitud d'escolta constant per part de la companyia vers els 'Caps' (clients) ha estat crucial en el procés d'incorporació de les Mascaretes Higièniques Infantils als nostres lineals amb l'única missió de poder satisfer aquesta necessitat copsada a peu de les nostres botigues".

Mascaretes Higièniques Infantils al lineal de MercadonaMascaretes Higièniques Infantils al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat