Les patates braves d'Hacendado, al seu nou envàs

Mercadona canvia l'envàs de les truites de patates i de les patates braves per afavorir-ne el reciclatge

24 de agost de 2022
  • S'ha substituït la base negra de l'envàs per una altra de transparent, que facilita la gestió un cop dipositada al contenidor groc.
  • El Proveïdor Totaler Elaborados Naturales de la Ribera elabora aquests plats a les seves instal·lacions de Funes (Navarra).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha modificat els envasos de tota la família de truites de patates Hacendado i de les patates braves Hacendado per facilitar-ne el reciclatge. El canvi consisteix en la substitució de la base negra de l'envàs per una altra de transparent, que facilita la detecció òptica a la planta de selecció un cop es diposita al contenidor groc, pas previ al reciclatge.

En el cas de la truita de patates amb ceba de Mercadona, que elabora el Proveïdor Totaler Elaborados Naturales de la Ribera a Funes (Navarra), també se n'ha renovat la recepta -es cou més la ceba- per donar a "El Cap" (client) un producte amb un gust i una textura més casolans. A més, s'ha reforçat la qualitat de les patates braves de Mercadona amb una mida i un color més uniformes.

Màxima qualitat al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una màxima qualitat al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder continuar oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Les truites de patates d’Hacendado, al seu nou envàsLes truites de patates d’Hacendado, al seu nou envàs.

Les patates braves d'Hacendado, al seu nou envàsLes patates braves d'Hacendado, al seu nou envàs.