Imprescindibles de la nit de Cap d'Any a Mercadona

Mercadona brinda la seva selecció d’imprescindibles per passar la millor nit de Cap d'Any

29 de desembre de 2022
  • Els "Caps" (clients) tenen una àmplia varietat de productes a la cadena de supermercats perquè només s’hagin de preocupar de passar-ho bé.
  • Formatges, xoriço, llagostins, pollastre farcit i dolços poden ser una opció excel·lent, i per acabar sidra, raïm i el cotilló.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ofereix als seus "Caps" (clients) una selecció de productes per encertar-la i només haver de preocupar-se de passar-ho bé aquesta nit de Cap d'Any. 

El darrer sopar de l'any es pot fer de manera fàcil amb un bons entrants de xoriço culà d’engreix ibèric i crema de formatge vell torrat, a més d'uns llagostins cuits. Com a plat principal, el pollastre farcit per escalfar i servir és una de les opcions més còmodes i ràpides.

A l'hora de les postres i els dolços, Mercadona suggereix unes postres de xocolata i caramel o de triple xocolata. I per al moment culminant de la nit, no s’ha d’oblidar mai el raïm fresc sense llavors o en almívar i el cotilló. Tot això, destapant una ampolla de sidra El Mayu per acomiadar l’any 2022 i donar la benvinguda al 2023.

Productes de la nit de Cap d'Any a MercadonaEls imprescindibles de la nit de Cap d'Any de Mercadona.