Lineal amb productes per a netejar el cotxe en un supermercat de Mercadona

Mercadona augmenta un 60 % les vendes dels productes per a netejar el cotxe pels canvis d'hàbits del consumidor

12 de juny de 2020
  • El client reprèn els desplaçaments en cotxe després del període de confinament.
  • SPB, per al netejador del parabrisa, i Francisco Aragón, per al de la tapisseria i el del davantal, són els Proveïdors Totaler responsables d’elaborar aquests productes sota la marca Bosque Verde.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenta aproximadament un 60 % les vendes dels productes per a netejar el cotxe de Bosque Verde pels canvis d'hàbits del consumidor, que reprèn els desplaçaments amb aquest mitjà de transport després del període de confinament.

Entre l'assortiment per a netejar el cotxe de Mercadona, destaca el netejador del parabrisa, que elabora SPB a les seves instal·lacions de Xest (València) sota la marca Bosque Verde. Aquest producte es comercialitza en un còmode envàs de 2 litres, perquè el client pugui afegir el producte directament al dipòsit del vehicle o bé el pugui aplicar en una baieta de microfibra i netejar els fars i els vidres.

D'altra banda, hi ha el netejador de la tapisseria i el netejador del davantal, tots dos fabricats per Francisco Aragón a Molina de Segura (Regió de Múrcia) sota la marca Bosque Verde. El primer d'aquests productes serveix per a netejar en sec teixits naturals i sintètics, i el segon, per a netejar superfícies de materials diversos, com ara plàstic, cuir o vinil, entre d'altres.

Lineal amb productes per a netejar el cotxe en un supermercat de MercadonaLineal amb productes per a netejar el cotxe en un supermercat de Mercadona.

Logo EActiVat