Tes solubles amb gust de préssec i de llimona de Mercadona

Mercadona augmenta les vendes dels tes solubles fins a vendre’n més de 6.400 unitats al dia

28 de juliol de 2021
  • La companyia ofereix aquest producte en dos gustos diferents: préssec i llimona, tots dos en còmodes sobres fàcils de transportar.
  • El Proveïdor Totaler Martínez y Cantó és el responsable d'elaborar aquestes begudes a les seves instal·lacions ubicades a Novelda (Alacant).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenta les vendes dels tes solubles de la marca Hacendado, amb gust de llimona i amb gust de préssec, fins a vendre’n més de 6.400 unitats al dia pels canvis d'hàbits del consumidor.

Aquest producte l’elabora el Proveïdor Totaler Martínez y Cantó a les seves instal·lacions ubicades a Novelda (Alacant), i es troba disponible en còmodes sobres, fàcils de preparar i transportar, a les més de 1.600 botigues que la companyia té ubicades a Espanya i a Portugal.

El producte, que es caracteritza perquè no conté sucre i per la versatilitat de preparació -es pot diluir en més o menys quantitat d'aigua segons si es vol un sabor més o menys intens-, té una demanda alta durant els mesos d'estiu perquè és una beguda refrescant i hidratant.

Tes solubles amb gust de préssec i de llimona de MercadonaTes solubles amb gust de préssec i de llimona de Mercadona.

Tes solubles amb gust de préssec i de llimona al lineal de MercadonaTes solubles amb gust de préssec i de llimona al lineal de Mercadona.