Beguda de canyella i llimona al lineal de Mercadona

Mercadona augmenta les vendes de l'orxata, de la beguda de xufla i de la de canyella i llimona fins a vendre’n més de 140.000 litres al dia

14 de juliol de 2021
  • A més, la companyia redueix un 30 % l'edulcorant a la beguda de xufla, millora que se suma a la realitzada ja el 2020 quan, juntament amb l'orxata, es van eliminar al·lergògens i intoleràncies per fer aquests dos productes més naturals.
  • L'orxata i la beguda de xufla les elabora el Proveïdor Totaler DAFSA a Sogorb (Castelló), i la beguda de canyella i llimona l’elaboren Iparlat a Renedo de Piélagos (Cantàbria) i Lactiber a Lleó.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, augmenta les vendes de begudes refrescants d’Hacendado com la de canyella i llimona, la de xufla o l'orxata, i en ven més de 140.000 litres al dia pel canvi d'hàbits del consumidor.

A més, la companyia renova la recepta de la beguda de xufla d’Hacendado i en redueix l'edulcorant un 30 %. Aquesta millora se suma a la realitzada el 2020 quan, juntament amb l'orxata, es van eliminar al·lergògens i intoleràncies per fer més naturals aquests productes, elaborats tots dos pel Proveïdor Totaler DAFSA a Sogorb (Castelló).

Finalment, destaca la beguda de canyella i llimona d’Hacendado, que elaboren Iparlat a Renedo de Piélagos (Cantàbria) i Lactiber a Lleó, i que es caracteritza per ser una beguda refrescant amb base de llet i gust de vainilla i canyella.

Orxata de xufla, beguda de xufla i beguda de canyella i llimona de MercadonaOrxata de xufla, beguda de xufla i beguda de canyella i llimona de Mercadona.

Orxata al lineal de MercadonaOrxata al lineal de Mercadona.

Orxata i beguda de xufla al lineal de MercadonaOrxata i beguda de xufla al lineal de Mercadona.

Beguda de canyella i llimona al lineal de MercadonaBeguda de canyella i llimona, al lineal de Mercadona.