Pa Torrat i de Motlle amb farina 100 % integral de Mercadona

Mercadona aposta per la farina 100 % integral al seu Pa de Motlle amb Civada i als seus pans torrats

15 de setembre de 2021
  • A més, la companyia incrementa el percentatge de civada i elimina sucres de la llista d'ingredients d’aquest Pa de Motlle.
  • Els Proveïdors Totaler responsables d'elaborar aquests productes són Morato Iberia a Antequera (Màlaga), en el cas del Pa de Motlle amb Civada, i l'especialista en Pans Anitin a les seves instal·lacions situades a Carlet (València) i a Jerez de la frontera (Cadis), en el cas del Pa i el Panet Torrat.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, renova la recepta d'alguns dels seus pans i aposta per la farina de blat 100 % integral. És el cas del seu Pa de Motlle amb Civada, en què, a més de fer aquest canvi, la companyia ha incrementat el percentatge de civada, que ha passat a un 35 %, i ha eliminat sucres de la seva composició. Aquest producte, que elabora el Proveïdor Totaler Morato Iberia a les seves instal·lacions d'Antequera (Màlaga), està entrant de manera progressiva a totes les botigues que la companyia té a Espanya.

D'altra banda, també destaca el Panet i el Pa Torrat 100 % integral. Tots dos els elabora el Proveïdor Totaler Anitin a les seves instal·lacions de Carlet (València) i de Jerez de la frontera (Cadis). El primer està disponible a tota la cadena i el segon ho estarà al llarg del mes d'octubre vinent.

Qualitat Total al millor preu

El 1993 Mercadona va posar en marxa l'estratègia SPB (Sempre Preus Baixos), després d'observar i constatar que els productes que més es venien eren els que tenien una Qualitat Total al millor preu, sempre per aquest ordre, i no canviaven de cost constantment. Durant tots aquests anys, no ha deixat d'apostar per la qualitat, que és un dels reptes principals als quals s'enfronten diàriament tots els departaments de la cadena i l’impuls de la qual representa una oportunitat clara per poder seguir oferint a "El Cap” (client) productes, un a un, diferencials.

Tot això es du a terme a través d'una estratègia que fomenta el consum conscient i crític, que es guia per criteris socials i mediambientals, i que persegueix un objectiu clar: garantir un consum de productes de la màxima qualitat amb el menor impacte possible i ajudar, així, a millorar la qualitat de vida de les persones que habiten aquest planeta i de les generacions futures.

Nova recepta del Pa Torrat i de Motlle amb Civada de MercadonaPa Torrat i de Motlle amb farina 100 % integral de Mercadona.