Cor Cruixent de Mercadona amb cobertura amb efecte mirall

Mercadona aposta pels cors en les seves dues últimes novetats per celebrar Sant Valentí

08 de febrer de 2021
  • La companyia posa a la venda el Cor Cruixent, un pastís de nata i crema d'avellana cruixent de color vermell brillant, i el Cor Xocolata, una figura dolça amb gust de xocolata amb llet.
  • Pastisfred és el Proveïdor Totaler responsable d'elaborar el pastís a les seves instal·lacions de Montblanc (Tarragona) i Vira Brands, de preparar el dolç de xocolata a Martorell (Barcelona).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, amplia l’assortiment dolç i llança dues novetats en forma de cor per celebrar el dia de Sant Valentí.

D'una banda, a la secció de pastisseria congelada trobem el Cor Cruixent de Mercadona, un pastís de nata i crema d'avellana cruixent, de color vermell brillant, que "El Cap" (client) té a la seva disposició des de finals de gener, després de l'èxit aconseguit en algunes de les botigues de Tarragona i Lleida on es va provar amb els clients durant dos mesos. Per elaborar aquest producte, embolicat amb plàstic totalment reciclable, el Proveïdor Totaler Pastisfred va haver d'adaptar una de les seves línies de producció de les seves instal·lacions de Montblanc (Tarragona) per desenvolupar aquesta nova i innovadora cobertura vermella amb efecte mirall.

D'altra banda, des d'avui i fins que acabi la campanya de Sant Valentí, els clients podran trobar a la línia de caixes el Cor Xocolata de Mercadona, una figura dolça amb gust de xocolata amb llet que elabora el Proveïdor Totaler Vira Brands a Martorell (Barcelona).

Cor Cruixent d’Hacendado amb cobertura amb efecte mirallCor Cruixent de Mercadona amb cobertura amb efecte mirall.

Cor Xocolata d’Hacendado amb gust de xocolata amb lletCor Xocolata de Mercadona amb gust de xocolata amb llet.

Logo EActiVat