Els nous bombons Senzza Postres, en el lineal de Mercadona

Mercadona amplia el seu assortiment de bombons per a Nadal amb Senzza Postres i Dark Collection 70 %

24 de novembre de 2021
  • Creats segons les preferències dels ''Caps'' (clients), ja es venen més de 6.500 al dia de cada un en tota la cadena des de la seua recent arribada al lineal.
  • Els Proveïdors Totaler Chocolates Valor (la Vila Joiosa, Alacant) i Cantalou (França) produïxen estos dolços.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha ampliat el seu assortiment de bombons amb els nous Senzza Postres i Dark Collection 70%, dels quals es venen més 6.500 unitats al dia de cada un en tota la cadena.

Creats segons les preferències dels ''Caps'' (clients), la bossa de Senzza Postres de Mercadona inclou 30 bombons d'almívar de llet, tiramisú i pastís de xocolate i nata. Cada un està embolicat individualment, la qual cosa permet conservar-los còmodament sense que perden les seues qualitats.

La caixa de Dark Collection 70% de Mercadona és el resultat de captar la necessitat dels ''Caps'' de disposar d'un bombó d'alt percentatge en este format i també s'ha desenvolupat seguint les indicacions dels clients. El Proveïdor Totaler dels Senzza Postres és Chocolates Valor, que produïx a la seua fàbrica de la Vila Joiosa (Alacant), i el Dark Collection 70% és de Cantalou (França).

Els nous bombons Senzza Postres, en el lineal de MercadonaEls nous bombons Senzza Postres, en el lineal de Mercadona.

Les caixes de bombons Dark Collection 70%, en el lineal de MercadonaLes caixes de bombons Dark Collection 70%, en el lineal de Mercadona.