Assortiment de dolços de Pasqua, disponibles al lineal de Mercadona

Mercadona amplia l'assortiment de xocolates per a les festes de Pasqua

24 de març de 2021
  • La companyia incorpora ous i figures de múltiples varietats i mides, a més de piruletes i una capsa especial de bombons.
  • Vira Brands (Martorell, Barcelona), Cantalou (Pallejà, Barcelona), Kims Chocolates NV (Bèlgica), Confiserie Vandenbulcke (Bèlgica) i Mon Desir (Itàlia) són els proveïdors especialistes responsables d’elaborar l’assortiment destinat a aquestes festes.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ja disposa del nou assortiment de xocolates de Pasqua perquè "El Cap" (client) pugui celebrar aquestes festes de la manera més dolça.

Els tradicionals ous arriben als lineals en bossa i en ouera, a més de farcits de disquets. N’hi ha de mida petita i gran, i també temàtics de La Liga de la Justicia i Bebés Llorones. Tampoc falten les figures en forma de conillet, pollet o pilota de futbol, juntament amb les piruletes o una capsa especial de bombons.

Aquesta gamma de productes l’elaboren proveïdors especialistes com Vira Brands (Martorell, Barcelona), Cantalou (Pallejà, Barcelona), Kims Chocolates NV (Bèlgica), Confiserie Vandenbulcke (Bèlgica) i Mon Desir (Itàlia).

Assortiment de dolços de Pasqua, disponibles al lineal de MercadonaAssortiment de dolços de Pasqua, disponibles al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat