Mochi gelat de festuc Hacendado de Mercadona

Mercadona amplia l'assortiment de Mochis gelats amb el nou gust de festuc

24 de juny de 2021
  • Aquesta varietat, de la qual ja se’n venen 8.300 paquets al dia, se suma a les de mango i coco d'aquest dolç d'origen japonès, que s'elabora amb massa tova d'arròs i està farcit de gelat.
  • El Proveïdor Totaler Helados Estiu elabora aquest producte al seu centre de Riba-roja de Túria (València).

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, suma a l’assortiment de Mochis gelats d'Hacendado una nova varietat amb gust de festuc, de la qual ja en ven 8.300 paquets al dia. Els Mochis de Mercadona, que tenen una gran acceptació per part dels "Caps" (clients), van entrar a l'assortiment fa tres anys i avui se’n venen 26.000 paquets diaris dels diferents gustos.

El Mochi gelat de festuc de Mercadona, com el de coco i el de mango, es ven en un paquet de 6 unitats i el fabrica sota la marca Hacendado el Proveïdor Totaler Helados Estiu a les seves instal·lacions de Riba-roja de Túria (València).

Es tracta d'un dolç d'origen japonès elaborat amb massa tova d'arròs i farcit de gelat. Per consumir-ho en condicions òptimes, es recomana deixar-lo a temperatura ambient entre dos i tres minuts abans de servir-lo.

Mochi gelat de festuc Hacendado de MercadonaMochi gelat de festuc Hacendado de Mercadona.