Senzza Cor d’Ametlla de Mercadona al lineal del supermercat

Mercadona amplia el seu assortiment de bombons amb els nous Senzza Cor d'Ametlla

21 de desembre de 2020
  • Pensats per sorprendre els "Caps" (clients), ja se’n venen 6.000 estoigs cada dia a tota la cadena des de la seva arribada recent al lineal.
  • El Proveïdor Totaler Chocolates Valor produeix aquesta varietat a la seva fàbrica de la localitat alacantina de la Vila Joiosa.

Mercadona, companyia de supermercats físics i de venda online, ha ampliat el seu assortiment de bombons amb els nous Senzza Cor d'Ametlla, dels quals en ven 6.000 estoigs de 16 unitats al dia a tota la cadena.

Desenvolupats pensant a sorprendre els "Caps" (clients), els nous Senzza Cor d'Ametlla de Mercadona tenen un 52 % de xocolata negra a la cobertura i un farciment de praliné d'ametlla amb trossets d'ametlla. Els bombons, que estan embolicats individualment, es presenten en un estoig de cartó, que permet conservar-los còmodament sense que perdin les qualitats.

El Proveïdor Totaler Chocolates Valor produeix a la seva fàbrica de la Vila Joiosa (Alacant) aquesta varietat, que se suma a les que des de fa anys són les favorites dels "Caps", com l’Assortiment Senzza, que es compon dels bombons Negre avellana, Negre fondant, Llet praliné i Llet ametlla.

Els nous bombons Senzza Cor d’Ametlla, al lineal de MercadonaEls nous bombons Senzza Cor d’Ametlla, al lineal de Mercadona.

Logo EActiVat